مطالب جدید

تاریخ انتشار : 1399/06/02 - 22:35

 987 ???????????
 دیدگاه‌ها برای بیوگرافی علی بحری بسته هستند

بیوگرافی علی بحری

متولد ۱۵ آذرماه سال ۱۳۳۰ در خمام
وی که عاشق ورزش فوتبال بود، در اظهار نظری جالب و در مصاحبه با مجله دنیای ورزش در سال ۱۳۵۵ دو دلیل خود را برای ورود به رشته‌ی مشت زنی اینگونه بیان می‌نماید : اول اصرار برادرش قاسم و دوم یک شکست درون تیمی در تمرینات باشگاهی، که باعث می‌شود تا روحیه انتقام جویی در وی رشد کند و همچنین موجب پیشرفت او در رشته مشت زنی شود.
بحری ۲ مرتبه قهرمان جام عمران ترکیه و ۱ مرتبه قهرمان جام بین‌المللی تایلند گردیده و قهرمانی آسیا در سال ۱۹۷۴، قهرمانی ارتش‌های جهان و کاپیتانی تیم ملی در المپیک مونترال کانادا ۱۹۷۶ را در پرونده افتخارات خود دارد. این خمامی در حین مسابقات با شکست گالن پرز «قهرمان کوبایی المپیک و جهان» باعث شد تا چشم‌ها را به خود خیره نماید، ولی در ادامه‌ی مسابقات و در بازی با شفیلد «ورزشکار آلمانی» از ناحیه ابرو مصدوم و از ادامه مسابقات باز ماند.
این ورزشکار صاحب‌نام از دوران کودکی به فوتبال علاقه‌مند شد و در مواقعی که در خمام حضور داشت، در زمین ورزشی این‌بخش و در تیم‌های خمامی بازی می‌کرد. بحری در مصاحبه‌های مختلف با مجلات ورزشی، خمام را شهری زیبا و با مردمانی مهربان توصیف می‌نمود و با توجه به آنکه از ۶ ماهگی در تهران زندگی می‌کرده، اما خود را همیشه با افتخار یک خمامی می‌دانست.

علی بحری در تاریخ ۱۸ آبان ماه ۱۳۵۷ بر اثر سانحه تصادف در سن ۲۷ سالگی از دنیا رفت.

قبل از احداث زمین ورزشی علی بحری، ورزشکاران در انتهای کوچه سعادت خمام در زمینی که به مالکیت «امیدی» بود به فوتبال می‌پرداختند و پس از اختلافات مبهمی که در آن زمان بین بازیکنان به‌وجود آمد، جمعی از فوتبالیست‌های خمام نزد دکتر امین چمساز که آن‌زمان در شهرداری مشغول به فعالیت بود رفته و موضوع را با وی در میان گذاشتند. اینگونه بود که زمینی در انتهای خیابان تختی «به مساحت نیمی از زمین علی‌بحری فعلی» که مملو از درخت و علف بود برای فوتبال در نظر گرفته شد و جوانان با تلاش خودشان به کندن درختان و آماده کردن زمین برای بازی مبادرت ورزیدند.

نیمی دیگر از زمین فعلی نیز به فردی برنج فروش، اهل و ساکن انزلی متعلق بود. بخش خمام نیز از توابع شهرستان انزلی به شمار می‌رفت و در اولین دوره نمایندگی مجلس یکی از کاندیدای آن دوره به نام دکتر هرمز پیشوایی برای برخورداری از حمایت مردم، با پا گذاشتن به شهر خمام و گفتگو با ورزشکاران در روزی که برای معارفه به مردم در زمین فوتبال شهر خمام حضور می‌یابد، اوضاع زمین و کوچکی آن‌را نظاره می‌کند و با درخواست بازیکنان برای خرید زمین همجوار مواجه می‌شود. کمی بعد، این کاندیدا بلافاصه پس از انتخاب شدن به‌عنوان نماینده مجلس، ترتیبات خرید زمین را فراهم می‌آورد و زمین ورزشی مذکور به متراژ فعلی می‌رسد.
با توجه به آنکه علی بحری در فصل تابستان به خمام می‌آمد و با تیم پرسپولیس خمام در مسابقات شرکت می‌کرد، پس از درگذشت وی، طی پیشنهادی که از سوی همبازی‌های او داده شد و با توجه به آنکه فردی متواضع، مهربان و محبوب بود و همچنین با توجه به سابقه کاپیتانی وی در تیم ملی مشت زنی ایران، زمین ورزشی خیابان تختی را به نام وی نامگذاری می‌کنند و این‌چنین نام علی بحری در تاریخ خمام ماندگار ماند.

علی بحری با اینکه در تهران سکونت داشت، همواره و تا پایان عمر خود را خمامی معرفی می‌کرد.


برچسب ها : , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
دسته بندی : بیوگرافی , بیوگرافی ورزشکاران